Behandelingen

Pitjit (Indonesische Massage)

Stevige traditionele Indonesische massage met veel dieptewerking. De druk zorgt voor ontspanning en verbeterde energiedoorstroom.

Effectief voor: Vastzittende spierknopen, verlichting pijnlijke gebieden en afvoer van afvalstoffen door een verbeterde doorbloeding.

 
Pitjit Relax (Indonesische Ontspanningsmassage)

Ontspannende traditionele Indonesische massage die gericht is op rustige, lange strijkingen en zachte knedingen.

Effectief voor: Het verlagen van de bloeddruk, overspannenheid en stress. Stimuleert een betere slaapkwaliteit en het kan angstsymptomen verminderen.

 
Cupping Therapie

Therapie waarbij cups op de spier vacuüm getrokken worden om zo het bindweefsel los te maken en de bloedsomloop te stimuleren.

Effectief voor: Locale stimulatie van de bloedsomloop voor spierherstel en vermindering van nek-, schouder-, rug-, armklachten en tintelende vingers.

 
Kerok/ Guasha

Traditionele Indonesische therapie dat letterlijk “De ziekte uit de huid schrapen” betekent. Dit gebeurt met behulp van o.a. een jadesteen.

Effectief tegen: Onder anderen pijnsyndromen, nek-, rug en schouderklachten, RSI en een hoge bloeddruk.

 
Stoelmassage

Laagdrempelige massage van het hoofd, de nek, schouders, armen en rug. De massage wordt over de kleding heen gegeven.

Effectief tegen: Spanningshoofdpijn, nek-, arm- en schouderklachten. Het kan RSI-klachten reduceren en  het helpt ontspannen.

 
Voetreflexmassage

Ontspannende voetmassage waarbij specifieke punten die in verbinding staan met organen en systemen, gestimuleerd worden.

Effectief voor: Herstel van de energiebalans, stressvermindering en een verbeterde doorbloeding.

 
Kobido (Japanse Facelift Massage)

Traditionele Japanse gezichtsmassagetechniek die bekend staat om zijn ontspannende en verjongende effecten.

Effectief voor: Het reduceren van de stress en spierspanningen in het gezicht, verbetering van de bloedcirculatie en het stimuleren van een gezichtsverjongings-effecten.

 
Kindermassagebehandeling

Een zachte en ontspannende massage speciaal ontworpen voor kinderen. Eén ouder is bij de behandeling aanwezig.

Effectief voor: Het verlichten van spierspanning, het bevorderen van een goede nachtrust, het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de concentratie. Het kan ook helpen bij het verlichten van angsten en het ontwikkelen van een gezond lichaamsbewustzijn.

 
Duomassage

Behandeling naar keuze waarbij er twee personen gelijktijdig gemasseerd worden in dezelfde ruimte door twee masseuses.

*Vraag naar de mogelijkheden
 

Belangrijk!

Houdt er rekening mee dat massage geen vervanging is voor medische handelingen. Als u specifieke gezondheidsklachten heeft, is het altijd raadzaam om dit te bespreken met uw arts. Voor iedere behandeling wordt een korte intake gehouden.