Over Inkadi

Inkadi staat voor verbondenheid. Thuis en op de werkvloer.

Een drukke baan, een druk gezinsleven en een druk sociaal leven; Door alle hectiek vergeten we soms stil te staan bij onszelf. Inkadi wil jou helpen om je door middel van massages te laten ontspannen, te revitaliseren en even terug te komen in je lijf. Dit doet Inkadi door het combineren en toepassen van verschillende oosterse en westerse  massagetechnieken. Naast massages in de eigen praktijk verzorgt Inkadi ook stoelmassages bij diverse bedrijven, op festivals, beurzen, en congressen.


Over mij

Mijn naam is Shirley en ik ben sinds 2018 professioneel masseuse. De passie voor  masseren begon met een cursus Pitjit Kepala (hoofdmassage).

Ik voelde het gelijk; Dit is wat ik wil doen! Mijn hart maakte een sprongetje en zodoende volgde er een uitgebreide massage-opleiding en vele trainingen.

Tijdens één van die trainingen gebruikten we een olie die ik lang niet had geroken. De specifieke geur bracht onmiddellijk allerlei herinneringen van mijn kindertijd naar boven. Op mijn oma's nachtkastje stond altijd een flesje Kayu Putih olie. En naast de geur van Indonesisch eten, is dat de vertrouwde geur die ik mij van vroeger herinner.

Ik ben opgegroeid in Nederland, maar mijn voorouders komen uit Indonesië. Die combinatie, verbinding, komt ook tot uiting in de massages die ik geef. Ik breng klassieke westerse massagetechnieken en oosterse massagetechnieken samen. Het is the best of both worlds en de perfecte manier om even helemaal je gedachten los te laten en je te concentreren op in het moment zijn. Tijd voor jezelf waardoor je beter in balans komt.


Warme groet, 

Shirley

 

Inkadi Massages is aangesloten bij de
Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs